Oyun Yükleniyor...
saniye kaldı
Saldırı Timi 3

Saldırı Timi 3 Nasıl Oynanır ?

Açıklama : Oyun Ton kullanıcılarını en yeni saldırı timi oyunu ile buluşturuyoruz. Oyunun 3. sürümünde tıpkı öncekilerde olduğu gibi zorlu düşmanlara karşı savaşacaksınız. W,A,S,D tuşları ile seçtiğiniz karakteri yönlendirebilir, fare ile düşmanlara ateş açabilirsiniz. Silahınızı değiştirmek için ise Q tuşuna basmanız yeterlidir. Ayrıca size verilen bombaları yerleştirmek için E tuşunu kullanın. Zaten oyunda ilerledikçe basmanız gereken tuşlar ekranda belirecektir. Ne yazıkki türkçesi olmayan bu oyunu ingilizce olarak oynamak zorundasınız. Yükleme işlemi biraz uzun sürebilir. Yüklemenin ardından PLAY ve SKIP butonlarına tıklayarak birinci bölümden oyuna başlayın. İlk bölümü tek başınıza oynayacak ve ikinci bölümde takımınıza bir adam alabileceksiniz. Platformdaki tüm düşmanları yok ettikten sonra bir sonraki bölüme geçmeye hak kazanırsınız. Oyun Ton ailesi olarak saldırı timi 3 oyununda herkese iyi eğlenceler dileriz.

Ek Bilgiler : Savaş Oyunları kategorisinde bulunan Saldırı Timi 3, Oyun Ton'a 2 yıl önce eklendi, 14345 defa oynandı, 389 kişi tarafından beğenildi, 70 yorum yapıldı.

Etiketler : Saldırı Timi 3 İndirmeden Oyna, Saldırı Timi 3 Flash Oyunu, Saldırı Timi 3 Tam Ekran Oyna

Aşağıdaki sosyal ağ butonlarını kullanarak Saldırı Timi 3 isimli bu oyunu paylaşabilirsiniz.

Saldırı Timi 3 Yorumları

Yazan :

Aleyna

Yorum tarihi :

Her gün oynuyorum

Yazan :

Ferid

Yorum tarihi :

çok guzel oyun.mukemmel

Yazan :

Aleyna

Yorum tarihi :

Timim 30 level de kakdı

Yazan :

özgür

Yorum tarihi :

Ne güzel oyunn tavsiye ederm

Yazan :

Poyraz

Yorum tarihi :

Süper ya

Yazan :

Aleyna

Yorum tarihi :

Son bölümü geçtim o

Yazan :

Oyunlari Seven

Yorum tarihi :

Mukemmel.

Yazan :

Omg

Yorum tarihi :

Oye muhteşem

Yazan :

Aleyna

Yorum tarihi :

Süper bisey son bölüm çok zor

Yazan :

Niko

Yorum tarihi :

Oyun halikc amma cok kolay oluyolar