Saldırı Timi 3
Oyun Yükleniyor...
saniye kaldı
Saldırı Timi 3

Saldırı Timi 3 Nasıl Oynanır ?

Açıklama : Oyun Ton kullanıcılarını en yeni saldırı timi oyunu ile buluşturuyoruz. Oyunun 3. sürümünde tıpkı öncekilerde olduğu gibi zorlu düşmanlara karşı savaşacaksınız. W,A,S,D tuşları ile seçtiğiniz karakteri yönlendirebilir, fare ile düşmanlara ateş açabilirsiniz. Silahınızı değiştirmek için ise Q tuşuna basmanız yeterlidir. Ayrıca size verilen bombaları yerleştirmek için E tuşunu kullanın. Zaten oyunda ilerledikçe basmanız gereken tuşlar ekranda belirecektir. Ne yazıkki türkçesi olmayan bu oyunu ingilizce olarak oynamak zorundasınız. Yükleme işlemi biraz uzun sürebilir. Yüklemenin ardından PLAY ve SKIP butonlarına tıklayarak birinci bölümden oyuna başlayın. İlk bölümü tek başınıza oynayacak ve ikinci bölümde takımınıza bir adam alabileceksiniz. Platformdaki tüm düşmanları yok ettikten sonra bir sonraki bölüme geçmeye hak kazanırsınız. Oyun Ton ailesi olarak saldırı timi 3 oyununda herkese iyi eğlenceler dileriz.

Ek Bilgiler : Savaş Oyunları kategorisinde bulunan Saldırı Timi 3, Oyun Ton'a 2 yıl önce eklendi, 16956 defa oynandı, 457 kişi tarafından beğenildi, 79 yorum yapıldı.

Etiketler : Saldırı Timi 3 İndirmeden Oyna, Saldırı Timi 3 Flash Oyunu, Saldırı Timi 3 Tam Ekran Oyna

Saldırı Timi 3 Yorumları

(79 yorum)

Qaresma

55 ci tim deyim

Erdi

Dışarda çocuklarla maç yaptık 10-4 kazandık

Erdi

38 ci tim deyim

Kubilay

Oyunu 2 bitirdim

Erdi

çok güzel bir oyun

Vay

Vay

Elgun

Bu oyun muhtesem

Isim

Ela

Musa

Cоk mukemmel oyun ya

Aleyna

Her gün oynuyorum